Főoldal
Referenciáink
Cégismertető
Technikai információk
Mennyivel emelkedett idén a gáz ár valójában
Kavitációs kazánokról
A hőszivattyúkról
Az Ionizációs kazánokról
A hőszivattyú előnyei
Hőszivattyúval kapcsolatos kifejezések
A napelemekről
Az inverterekről
Napelem állványokról
A rekuperátorokról
A mennyezetfűtésről
Szolgáltatásaink
Akciók
Karrier
Sitemap
Hírlevél
Usernév:
Jelszó:

A mennyezetfűtésről

Napelem-Solar Hungary Energetikai Kft. rendszere egyenletesen meleg felületet biztosít. A helyiség egyenletesebb függőleges hőmérséklet-elosztása, a padló melegsége miatt kellemesebb a komfortérzetünk, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. Ráadásul, ha a padlófűtés falfűtéssel, mennyezetfűtéssel párosul, a helyiség hőmérséklet-elosztása egyenletesebb, a külső falakra szerelt fűtési rendszer pedig megszünteti a külső falak hideg sugárzását.undefined

A rendszert hőszivattyú segítségével a helyiségek hűtésére is használhatjuk. A padló-, fal-, illetve mennyezet fűtés-hűtés számos előnye mellett élettani tulajdonságai miatt is ajánlott. Nem szárítja a levegőt, nincs légáramlat, nem telepszenek meg a baktériumok, különösen a hűtési rendszerek rettegett baktériuma, a legionella. Ugyanakkor egyforma a hőmérséklet – a falfelület hőmérséklete 36 Celsius-fok, mint az emberi testé – a helyiség minden pontján a nagy fűtőfelület miatt, így nem alakul ki légáramlás. A fal illetve mennyezet közvetíti a hőt, így rövid idő alatt már érezhető a fűtés-hűtés.
Mindezen tulajdonságai mellett érdemes megemlíteni azt is, hogy a padlóba, falba, mennyezetbe épített fűtőrendszer nincs útban, nem kerülgetjük a radiátort, nem látszik, de karbantartani sem kell a hőleadó „berendezést”. A polcok falra szerelése miatt sem kell aggódni, mert a csőrendszer (felfűtött állapotban) egy speciális hőmérő segítségével könnyen behatárolható. Új ház építésénél érdemes elgondolkodni a rendszer beépítésén, de utólag, egy lakásfelújításnál is alkalmazható ez a technológia. A Napelem-Solar Hungary Energetikai Kft. speciális rendszerét könnyen lehet hőszivattyúval és napelemmel működő - rendszerre csatlakoztatni.


Információ és ajánlat kérés

Török Csaba
Műszaki Vezető
20/23 43 664
torok.csaba@napelem-solarkft.hu
Fal- és mennyezetfűtés

A hőszivattyúkhoz ajánlott korszerű fűtés egyik megoldási lehetősége a fal- és mennyezetfűtő panel.

A panel a falra van elhelyezve, így az láthatatlan, nem zavarja a helyiség elrendezését, bútorozását.

 

undefinedA fal- és mennyezetfűtő panelek, fűtés és hűtés üzemmódban is alkalmazhatók. Alacsony hőmérsékletű vízzel / 17-55 °C / működtethető, kíméli az épület szerkezeteket és pénztárcánkat. Az alacsony víz hőmérséklet miatt rendkívül jó hatásfokú hőszivattyúval együtt kialakított rendszerben.

Hova ajánljuk? Gyakorlatilag mindenhová: lakóházak, irodák, üzemek, sport- és közösségi létesítmények, stb. A fal- és mennyezetfűtő panelek alkalmazhatóak: új építésű, illetve felújításra kerülő épületek fűtésére, hűtésére.  A fal- és mennyezetfűtő panel rendszernek óriási előnye, hogy száraz technológiával lehet megszerelni, rendkívül gyors, elmarad a vakolás és így nem viszünk be felesleges vizet a falszerkezetbe.

 

Ezt a korszerű megoldást, rendkívül kedvező áron keresse a Napelem-Solar Hungary Energetikai Kft. -nél:

 

Pécs
Pécs

Kismányok Symo 5.0-3-M
Kismányok Symo 5.0-3-M

Kecskemét
Kecskemét

e-mail | kezdőlap | hírlevél | szerver elérés