Főoldal
Referenciáink
Cégismertető
Technikai információk
Szolgáltatásaink
Lakástakarékpénztár
- LTP Magánszemélyek
- LTP Társasházak
- LTP Önkormányzatok
Hitelügyintézés
Energetikai ingatlan felmérés
Napelem rendszerek telepítése
- 5,2 kW napelem rendszer
Hőszivattyúk telepítése, üzembehelyezése
Aktívház kivitelezés
Akciók
Karrier
Sitemap
Hírlevél
Usernév:
Jelszó:

- LTP Magánszemélyek

 

                       Magánszemélyek

Az OTP Lakástakarék szerződéses módozatait a pénztár munkatársai úgy állították össze, hogy Ön mindenképpen találjon igényeinek megfelelő megoldást.

 


Miért érdemes lakáselőtakarékossági (LTP) szerződést kötni?!

 

Állami támogatás és kamatadó mentesség  -  kamatozó megtakarítás, magas hozam mellett!

Magánszemélyeknek a betétbefizetésekre az állam 30%-os, maximum 72.000.- Ft-os állami támogatást nyújt, amelynek mértéke 10 éves megtakírásti időszak esetén is mindvégig törvényileg biztosított.

 Az állami támogatás jövedelemtől függetlenül - nem adókedvezményként - jár és közvetlenül a megtakarítási számlán kerül jóváírásra.

A megtakarításra az OTP Lakástakarék kamatot is fizet, amely kamatadó mentes.


Minden lakáscélra  -  rendkívül sokoladú felhasználási lehetőség

A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, korlátozásoktól mentes, ez a konstrukció gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására alkalmas. A szerződéses összeg lakóházépítésre, telek-, ház- vagy lakásvásárlásra, lakásbővítésre, felújításra vagy korszerűsítésre, vagy ezek kombinációira egyaránt felhasználható.
Lakáscélú felhasználásnak minősül még a korábban felvett, pénzintézeetek újtán folyosított lakáscélú kölcsön előtörtlesztése is, valamnt a gyűjtőszámla-hitel vagy a végtörlesztés keretében nyújtott hitel kiváltása is.

Lakás vásárlására, építésére igénylet hiteleknél a bankok saját erő meglétét kérik, amely a lakástakarékpénztári szerződés összegéből biztosítható.


Jól tervezhető, rugalmas megtakarítás  -  alkalmazkodik megtakarítási lehetőségeihez

Lakáscéljait havi rendszeres, kisösszegű betételhelyezéssel megalapozhatja. a havi befizetendő összeg 650.- Ft és 20.000.- Ft között választható, amit a megtakarítási időtől függően 4,5,6,8 vagy 10 éves elő-takarékossági idő alatt kell elhelyezni.

A havi befizetendő összeg rugalmasan változtatható, szabadon emelhető (vagy csökkenthető)Ö, ezen felül a megtakaryítási idő is növelhető - legfeljebb 120 hónapig - így a megtakarítás összege tovább gyarapodhat.Kiutaláskor az aktuális céloknak megfelelően dönthet a szerződések felhasználásáról vagy a megtakarítás továbbfolytatásáról.

A megtakarítási idő végét követően új szerződés köthető, így biztosítható a saját otthon folyamatos, ütemezett felújításának lehetősége.A szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, testvér, szülő, nagyszülő, gyermek, unoka) átruházható, megosztható illetve több szerződés összevonható.


Kedvező lakáskölcsön  -  a megtakarítási időszak végén vagy azonnal

A megtakarítási időszakot követően a már szerződéskötéskor előre rögzített mértékű, kedvező kamatozású forint alapú lakáskölcsön ígényelhető ( THM: 5.95 - 7,87%, feltételektől függően).


 Váratlan felújítások finanszírozásához válassza a meghatározott szerződéses módozatokhoz igényelhető OTP Lakástakarék Előhitelt, melynek segítségével úgy juthat azonnali anyagi segítséghez, hogy a Lakástakarék kölcsön törlesztőrészleten felül további fizetési kötelezettségei nincsenek.

A Lakástakaréktól felvett kölcsön bármikor díjmentesen előtörleszthető. Lakástakarék szerződésének felhasználásával Takarékos Lakáshitelt igényelhet az OTP Banktól, amely megoldást jelenthet az Ön számára lakás építése, bővítése, korszerűsítése, illetve vásárlása esetén.

Az OTP Takarékos Lakáshitel visszafizetésekor a lakástakarék betétre jóváírt állami támogatás hozzájárul törlesztési terheinek csökkentéséhez, amely a lakástakarék szerződés megtakarítási ideje alatt - konstrukciótól függően 10-15%-kal alacsonyabb törlesztő részlet megfizetését teszi lehetővé.


TŐKEGARANTÁLT MEGTAKARÍTÁS  -  A betétet a felmondás esetén is visszakapja

A befizetett betétösszeg és annak jóváírt kamata kifizethető az előtakarékoskodó számára akkor is, ha a szerződést felmondja és a 48. megtakarítási hónapot megelőzően kéri a számlán összegyűjtött összeg kifizetését.

Az állami támogatás lakáscélú felhasználására a 48. megtakarítási hónapot követő kifizetés esetén van lehetősége.

Biztonságos betételhelyezési lehetőség  -  a betét és a betéti kamat biztosított

Az ORSZÁGOS BETÉTBIZTOSÍTÁSI ALAP védelme a lakástakarékpénztári betétekre is ketrejed.


B?vebb információ

Török Csaba
Értékesítés vezető 
Telefon: +36 20/23 43 664
E-mail : torok.csaba@napelem-solarkft.hu

Decs Symo 4.5-3-M
Decs Symo 4.5-3-M

Szászvár
Szászvár

inverter elhelyezésének lehetősége
inverter elhelyezésének lehetősége

inverter terv helye
inverter terv helye

e-mail | kezdőlap | hírlevél | szerver elérés